Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Από τις 15 Οκτωβρίου 2011 θα γίνει η εξίσωση στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης

Από τις 15 Οκτωβρίου 2011 θα γίνει η εξίσωση στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης


Θα μας τσουρουφλίσει

το πετρέλαιο Θέρμανσης


Γιάννης Σιούτας, Πρόεδρος του σωματείου Βενζινοπωλών Ξάνθης:

«Θέλω να πιστεύω, ότι του χρόνου που θα γίνει η εξίσωση στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης, τα πράγματα θα έχουν αλλάξει. Αν του χρόνου ξεκινήσουμε με τα ίδια προβλήματα, πολύ απλά εμείς δε θα ξεκινήσουμε καθόλου»


Από τις 15 Οκτωβρίου 2011 θα γίνει εξίσωση στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και του πετρελαίου κίνησης, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που έχει το σωματείο Βενζινοπωλών Ξάνθης από το αρμόδιο Υπουργείο. Με αυτό τον τρόπο η κυβέρνησης αναμένεται να εξασφαλίσει γύρω στο ένα δισεκατομμύριο ευρώ, από το οποίο σκοπεύει να επιστρέψει τετρακόσια εκατομμύρια ευρώ στις αδύναμες κοινωνικές ομάδες μέσω επιδομάτων θέρμανσης.

Σύμφωνα με αυτά που επισημαίνει στην εφημερίδα μας ο Πρόεδρος του σωματείου Βενζινοπωλών Ξάνθης, κύριος Γιάννης Σιούτας, «ήταν μεγάλη ανακούφιση για μας που η επικείμενη εξίσωση στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης δεν θα γίνει φέτος.

Θέλουμε να βγει η χρονιά με την τιμή πετρελαίου θέρμανσης που έχουμε σήμερα, που είναι περίπου 70 λεπτά το λίτρο. Όταν γίνει η εξίσωση, η τιμή θα πάει περίπου 1,30 το λίτρο. Με τα σημερινά δεδομένα μια τέτοια εξέλιξη θα λειτουργούσε καταστρεπτικά για όλους μας. Θέλω να πιστεύω, ότι του χρόνου που θα γίνει η εξίσωση στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης, τα πράγματα θα έχουν αλλάξει. Αν του χρόνου ξεκινήσουμε με τα ίδια προβλήματα, πολύ απλά εμείς δε θα ξεκινήσουμε καθόλου».