Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Πούλιος VS Στυλιανίδης

Πούλιος VS Στυλιανίδης
Στυλιανίδης VS Πούλιος

Με φόντο την ηθική σκληραίνει η κόντρα με χτυπήματα κάτω από τη μέση

Χρίστος Πούλιος:
Προς:
κ. Μιχάλη Στυλιανίδη
Υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης
Επειδή, στην τελευταία σας ανακοίνωση, μας προκαλέσατε σε ένα θέμα που μόνο προνομιακό δεν είναι για σας και τον συνδυασμό σας, αποφασίσαμε εμείς οι Πολίτες για την Αλλαγή από σήμερα και συνεχώς μέχρι την ημέρα των εκλογών να σας απευθύνουμε απορίες και ερωτήματα που θα σας δώσουν την ευκαιρία να «αποδείξετε» την πολιτική σας «ευπρέπεια» και τον πολιτικό σας «πολιτισμό», τη δράση σας χωρίς «προκαταλήψεις», χωρίς «υστεροφημίες» και χωρίς «υστεροβουλίες». Πάμε λοιπόν να μετρήσουμε τον Νόμο και την Ηθική του καθενός από μας.
ΕΡΩΤΗΜΑ 1ο
της 21ης Οκτωβρίου 2010
Πόσο νόμιμο είναι -γιατί ηθικό σίγουρα δεν είναι- κ.Στυλιανίδη να κρατάτε κρυφό ότι ο υπαρχηγός σας και ήδη καταδικασθείς για καταπάτηση δημόσιας δασικής έκτασης κ. Μανώλης Τσέπελης μετράει και άλλη καταδίκη για παράνομη εκχέρσωση δασικής έκτασης παραμονές των εκλογών του 2006;
Πόσο νόμιμο είναι -γιατί ηθικό σίγουρα δεν είναι- κ. Στυλιανίδη τόσο ο συνεργάτης σας αυτός, όσο και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κιμμερίων Χουσεϊν Τσαμούρ να μετράνε ήδη πρωτόδικη καταδίκη ενός χρόνου ο καθένας και 1.500 ευρώ χρηματική ποινή;
Πόσο νόμιμο είναι -γιατί ηθικό σίγουρα δεν είναι- να ανοίγουν με μηχανήματα και δαπάνες του Δήμου και με εντολές των ίδιων συνεργατών σας δρόμους και εκτάσεις για να γίνουν τα χατίρια του αδελφού του προέδρου του τοπικού συμβουλίου και σήμερα υποψήφιου με το ψηφοδέλτιό σας κ. Τσαμούρ;
Τι θα γίνει αν καταδικασθούν και στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ξάνθης που θα δικάσει την έφεση τους στις 26.10.2010;
Και στο τέλος τι θα γίνεται, κάθε φορά θα δικάζονται προεκλογικά οι παράνομες σας «εξυπηρετήσεις» των προηγουμένων εκλογών και θα περιμένουν οι δημότες τις επόμενες εκλογές για να μάθουν την αλήθεια;
Σε κάθε περίπτωση θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι θα εκπίπτουν από το αξίωμά τους και ποιους δημοτικούς συμβούλους θα έχει η παράταξή σας εκλεγμένους.
Αν παρ’ ελπίδα δε γνωρίζετε τις λεπτομέρειες, πράγμα που δεν θα μας εκπλήξει καθόλου, έχουμε στην διάθεσή σας όλα τα σχετικά έγγραφα.
Πολίτες για την Αλλαγή
Υπ. Δήμαρχος Ξάνθης
Χρίστος Πούλιος


Μιχάλης Στυλιανίδης:

Δυστυχώς ο κ. Πούλιος, ως υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης, ξεχνά αυτονόητα πράγματα για τον εαυτό του και για την παράταξή που εκπροσωπεί. Η παραίνεσή μας, να είναι προσεκτικός και κυρίως να ακολουθήσει βήματα πολιτικής ευπρέπειας, δεν τον ¨άγγιξε¨, γιατί πολύ απλά φαίνεται να μην τον αφορά και να μην αποτελεί στοιχείο του πολιτικού του χαρακτήρα.
Επιδιώκει μέσα από προσωπικές υποθέσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και να πολώσει το πολιτικό κλίμα, γιατί έτσι νομίζει ότι θα αποσπάσει την ψηφοθηρική εύνοια των Ξανθιωτών.
Δυστυχώς για τον κύριο Πούλιο, μέσα στον πανικό του, παρανοεί, παραληρεί και ψάχνει πολιτικό σωσίβιο, αφού καθημερινά τα μηνύματα που λαμβάνει από κάθε πλευρά της πόλης, είναι δυσάρεστα γι΄ αυτόν.
Αλλά αφού θέλει και θέτει τέτοια ερωτήματα, ευχαρίστως να του υποβάλλουμε και εμείς δύο πολύ συγκεκριμένα, τα οποία είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα απαντήσει, γιατί η απάντησή του θα έπρεπε να συνοδεύεται και με την παραίτησή του από την θέση του επικεφαλής της παράταξης που εκπροσωπεί:

- Πόσο νόμιμο και ηθικό είναι ένας επικεφαλής παράταξης να έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως με το αδίκημα της ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕΩΣ με ποινή φυλάκισης 8 μηνών, πράγμα που σημαίνει ότι διαδίδει ΨΕΥΔΗ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ με δόλο και σκοπό να βλάψει την τιμή και την υπόληψη Δημοτικού Συμβούλου που εξέλεξε και τίμησε ο λαός της Ξάνθης;

- Πόσο νόμιμο και ηθικό είναι, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξής σας, να διώκεται σε ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ και παρ΄ όλα αυτά να θέτει εκ νέου υποψηφιότητα και να ζητά την ψήφο των συμπολιτών μας;

Κύριε Πούλιο, αρκετά.

Δεν θα συνεχίσουμε τον πολιτικό σας κατήφορο, γιατί εκεί βρίσκεστε λόγω πολιτικού αδιεξόδου που βιώνετε για δεύτερη φορά, παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις που λάβατε απ΄ όλους όσους σας στηρίζουν.

Η Ξάνθη, δεν πρόκειται να συρθεί στην αλόγιστη προσπάθειά σας, να δημιουργήσετε ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ, ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ, ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΑ εις βάρος δημοτικών συμβούλων και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί η νοσηρή πολιτική σας σκέψη.
Βρισκόμαστε μπροστά σε προκλήσεις της νέας αυτοδιοικητικής δομής και εμάς μας αφορά το μέλλον του Δήμου και όχι το μέλλον το δικό σας.
Αν προσπαθείτε την πολιτική σας ανεπάρκεια να την ¨σκεπάσετε¨ με ¨πυροτεχνήματα¨ του είδους, τότε λυπούμαστε, δεν θα σας ακολουθήσουμε.
Αν κάτι έχετε θετικό να καταθέσετε για την πόλη μας, που σας φιλοξενεί, πολύ ευχαρίστως να τις ακούσουμε και να τις συγκρίνουμε.
Τέλος σας υπενθυμίζουμε, ότι δεν πρόκειται να απαντήσουμε ξανά στα προεκλογικά σας τεχνάσματα, δεν πρόκειται να υποκαταστήσουμε την Ελληνική Δικαιοσύνη στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη για την διαλεύκανση οποιασδήποτε υπόθεσης και σας καλούμε και εσάς, όπως και όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων που πολιτεύονται στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, να δώσουμε τη μάχη για μια Ξάνθη δυνατή, ισχυρή και ικανή στη νέα τάξη πραγμάτων της πολιτικής οικονομίας!

Καληνύχτα Κύριε Πούλιο…