Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ξεκίνησε ο εμπορικός σύλλογος Ξάνθης δράσεις και εκδηλώσεις για την «αναζωπύρωση» της τοπικής αγοράς

Ξεκίνησε ο εμπορικός σύλλογος Ξάνθης δράσεις και εκδηλώσεις για την «αναζωπύρωση» της τοπικής αγοράς


Εχθές έλαβε χώρα σχετική εκδήλωση, με θέμα συζήτησης τις διάφορες επενδυτικές ευκαιρίες που μπορούν να κάνουν χρήση οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες


Ε. Μίλκογλου, Πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ξάνθης:
«Ότι πιστεύουμε πως μπορεί να δώσει στήριξη στην πόλη μας, θα το υποστηρίξουμε δυναμικά»


Ενημερωτική εκδήλωση, αναφορικά με τις δυνατότητες χρηματοδότησης νέων και υφιστάμενων επιχειρήσεων μέσα από το Ε.Σ.Π.Α., το LEADER+ και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε στέγες επιχειρήσεων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ξάνθης, επί της οδού Βας. Κωνσταντίνου 1, υπό την αιγίδα του εμπορικού συλλόγου και της ΙΩΝΙΚΗΣ Ε.Τ.Ε..
Σχετικά με την σημασία της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ξάνθης, κύριος Ε. Μίλκογλου, επισημαίνει μέσα από την εφημερίδα μας τα εξής:
«Πρόκειται για μια ενημερωτική εκδήλωση με την υποστήριξη του εμπορικού συλλόγου Ξάνθης. Δε θα μπορούσε ο εμπορικός σύλλογος να μην σταθεί αρωγός σε αυτή την εκδήλωση, ειδικά δε, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
Μια προσπάθεια που μπορεί να βοηθήσει νέες και παλιές επιχειρήσεις της πόλης μας και όχι μόνον. Θα είμαστε αρωγοί και θα στηρίξουμε τέτοιες εκδηλώσεις. Ότι πιστεύουμε πως μπορεί να δώσει στήριξη στην πόλη μας, θα το υποστηρίξουμε δυναμικά.
Θα μιλήσουμε για φωτοβολταϊκά, για την ψηφιακή αναβάθμιση επιχειρήσεων, του λιανικού εμπορίου, για επιδοτήσεις βιοτεχνιών και διάφορες άλλες επενδυτικές ευκαιρίες από κάποια προγράμματα. Η εκδήλωση απευθύνεται προς όλους τους ενδιαφερόμενους».
Κλείνοντας, να αναφέρουμε ότι την Παρασκευή (29/10/2010), στις οκτώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τον εορτασμό συμπλήρωσης εκατό χρόνων από την δημιουργία της εμπορικής λέσχης Ξάνθης, μια πρωτοβουλία του εμπορικού συλλόγου Ξάνθης.